Al vier jaar zorgt het Westels Achterwerk voor succesvolle netwerkfeesten en after work parties. Op 25 november is het weer zover en organiseren de vier koppels van het Achterwerk een grandioze avond!

Nieuwe locatie Den Asberg

Na vier jaar in het vertrouwde Themacafé in het Kuipje was het tijd voor iets nieuws. "We hebben hele mooie avonden kunnen organiseren in het Themacafé!" zo zegt Mylène Groenewegen, voorzitter van het Westels Achterwerk, "maar na al die jaren wilden we ons publiek eens iets anders aanbieden."

In het volledig vernieuwde domein Den Asberg (Asberg 28, Westerlo) pakt het Achterwerk uit met een afwisselend avondprogramma. Van 18.00u tot 21.00u kan je genieten van een lekkere winterbarbecue. Om 21.00u start de Westelse topgroep Farce Fatale. Zij treden op tot 24.00u, waarna DJ Hanz tot in de vroege uurtjes domein Den Asberg omtovert in een echte danstempel. "Met deze twee toppers op onze affiche kan dit feest écht niet stuk", zegt Lotte Vervloet van het Westels Achterwerk.

"Samen met de uitbater van Den Asberg hebben we alles gedaan om er een spetterende vrijdagavond van te maken!" 

Kaarten

Kaarten kan je verkrijgen via de leden van het Westels Achterwerk of via de facebookpagina van het Westels Achterwerk. 

Er zijn drie tarieven: de BBQ kost €15, de party €10, een combikaart (BBQ én party) is €22 Alle info via 0472/83.52.85

Het Westels Achterwerk, dat zijn Lien Van Meldert, Lotte Vervloet, Mylène Groenewegen, Sofie Vervloet, Lode Pihay, Ward Van Meldert, Philippe Carens en Kristof Welters